Hoe niet eigen dominante energie de adem kan beperken

Zo, het heeft even geduurd, maar eindelijk de website online!

Ik zal beginnen met vertellen over mijn afstudeeronderzoek in 2016.

Het betrof hier een kleinschalig onderzoek bij een aantal cliënten met ademhalingsproblemen met de vraag: Hebben cliënten met ademhalingsproblemen te kampen met een niet eigen dominante energie?

Door deze cliënten een programma aan te bieden waarbij bewustwording centraal stond, bleek dat allen te kampen hadden met een belemmerende niet-eigen energie die hen benauwde. Dat deze energie de ruimte had om hen te benauwen kwam doordat zij een tekort hadden van een bepaalde eigenschap. Welke eigenschap dit betrof, was voor ieder verschillend.  Echter het eindresultaat kwam bij ieder overeen:  Het verminderen van het tekort van die bepaalde eigenschap en daardoor meer de kracht hebben om je eigen (adem of liever gezegd levens) ruimte in te nemen, verminderden de ademhalingsproblemen! De ondersteunende energetische behandelingen hebben hier een positieve bijdrage aan geleverd.

Graag had ik dit onderzoek in samenwerking met de reguliere zorg uitgevoerd. Maar helaas, ondanks de inzet en het leggen van contacten, bleek dat de tijd daar nog niet voor rijp was. Mooi zou zijn als er een onderzoek op een grotere schaal uitgevoerd kan worden met cliënten die daar aan mee willen werken,  in samenwerking met de alternatieve- en reguliere zorg. Hiervoor zet ik mij nog steeds in.

Het is uiteindelijk de client die centraal staat en als die meer ademruimte kan krijgen dan is dat een geschenk!

 

Een reactie plaatsen