Over mij

Ik ben Will Plooij, gecertificeerd energetisch therapeut en arbeidsdeskundige en geef reflexzonemassages. Ik ben geboren in 1954 als nakomertje in een gezin waar invoelendheid een onderdeel is van je persoonlijkheid. En net zoals ieder ander, heb ik mijn leerschool in het dagelijks leven ervaren en doe dat natuurlijk nog elke dag.

Dit én de opleidingen die ik gevolgd heb, dragen er aan bij dat ik u goed kan ondersteunen op de weg van heling die leidt naar het in-uw-kracht-staan. Balans vinden tussen de dualiteit in uzelf en het komen tot vrede in uw zijn, hetgeen invloed uitoefent op de homeostase in uw lichaam.

Bij mij gaat het om waar het daadwerkelijk over gaat. Mijn missie is mensen te helpen in hun kracht te gaan staan en zo hun gezondheid verbeteren.

Mijn grote kracht is het energetisch contact kunnen maken met hetgeen (diep) in het onderbewustzijn ligt en dit helder te kunnen maken naar u als cliënt. Dit alles afgestemd op het tempo en de hoeveelheid die u aankan. Mijn plezier is de blijdschap die het bij de mensen brengt als zij weer licht op hun pad krijgen en vreugde in het leven.

Eén van de aspecten van het leven is groei, een gevolg van prikkeling, een nieuwsgierigheid. Dit is wat u als toekomstig cliënt zelf mag meebrengen bij een behandeling. Zonder gaat het namelijk niet. Energetische therapie en reflexzonemassage behoren beide tot de alternatieve geneeswijzen waarbij de hele mens centraal staat en waarbij de verantwoordelijkheid van de staat van zijn, zelf gedragen wordt. Zo ook om die aan te passen of te veranderen, te groeien, te ONTLUIKEN.

Om verantwoordelijk en gecertificeerd te kunnen werken als natuurgeneeskundige, heb ik de laatste jaren gestudeerd bij de Hogeschool voor Geesteswetenschappen Utrecht (momenteel Academie voor Geesteswetenschappen) en het instituut CAM (Complementary and Additive Medicine, voorheen Johan Borger Instituut).

Momenteel volg ik een erkende opleiding bij Total Health om mij verder te bekwamen op het gebied van reflexologie.

Onderzoek heb ik gedaan naar de invloed van externe energie op het hebben van ademhalingsproblemen. U kunt hierover meer lezen op de pagina Nieuwsblog.

Wat ik aan ervaring heb opgedaan, kunt u vinden op LinkedIn, waar de rode draad in alle functies die ik heb uitgeoefend de verbinding met de cliënt is. Van commercieel medewerker tot arbeidsdeskundige en van regionaal secretaris van een landelijke politieke partij tot energetisch therapeut. En dit laatste nu in combinatie met het geven van reflexzonemassages.

Telefonisch kunt u van mijn paranormale gaves gebruikmaken bij het vinden van antwoorden op uw levensvragen en het krijgen van inzichten, op die tijden dat ik beschikbaar ben als medium op lijnen www.parastars.nl en www.mediumstars.nl.

Spreekt u dit allemaal aan? En kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Graag tot ziens,
Will Plooij